Holly Flower Studio

Holly Flower Studio er et nytænkende blomsterværksted stiftet af to meget forskellige kvinder som altid har haft tilfælles at de elsker og brænder for blomsterfaget, begge med stor sans for æstetik og konceptudvikling. Holly-pigerne er især inspireret af international blomsterkunst og bruger tendenser fra omverden i deres arbejde. De sætter en dyd i at have en tæt personlig relation til kunderne. At arbejde med forskellige former, kontraster og farver er noget de elsker. De vil altid gerne være med til at udvikle den moderne blomsterkunst, hvor de bruger deres faglige viden og trækker inspiration fra hele verden.

Holly (Kristtjørn) er en hårdfør blomst og har gennem tiden været brugt til at udtrykke følelser eller sende skjulte beskeder. Hver en blomst har en betydning, og det samme har vores Holly. Holly betyder fremsyn og er vores syn på nye tider inden for blomsterkunsten.

Holly Flower Studio har speciale indenfor bryllupsblomster, store som små events & arrangementer.

Teamet bag Holly Flower Studio

ANNE-KATRINE FUGLSANG
STIFTER AF HOLLY FLOWER STUDIO

Hvad siger Rebecca om Anne-Katrine?

“Jeg elsker at arbejde sammen med Ak, hun har altid et godt humør som smitter af på alle.

Hun har en helt unik evne til at få alle til at føle sig velkommen. Vi startede vores karriere sammen i en lille blomsterbutik i indre by. Ak var den fagudlærte og jeg den autodidakte fritidsmedhjælper. Da jeg var teenager så jeg meget op til Ak, og gør det stadig den dag i dag.
Jeg mærkede dengang et ønske fra Ak om at blomster skal kunne udtrykke sig på mange måder og det er vigtig at hver en blomst bliver behandlet med respekt.

Det har hun i den grad taget med i sit arbejde idag. Ak har øje for hver en detalje og kræser meget om det sidste touch. Ak har en meget fintfølende og opmærksom tilgang til sin blomsterkunst. Hun er også meget grundigt i sit arbejde og har en enorm viden om sit fag, det er derfor godt for mig, at have hende ved min side.

Jeg er utrolig beæret over at kunne kalde Ak min partner”

REBECCA NØRGAARD
STIFTER AF HOLLY FLOWER STUDIO

Hvad siger Anne-Katrine om Rebecca?

“Jeg sætter en stor ære i, at arbejde sammen med Rebecca
Hun har en helt speciel evne til, at se blomsterne som ingen andre kan. Hun har respekt for hver eneste lille blomst, på den måde binder hun blomsterne sammen og skaber magiske kreationer.

Hun arbejder med stor omhu på alle blomsteropgaver og har stor forståelse for kundernes ønsker og drømme. Hendes tilgang til blomsterne er nytænkende, ungt og fantasifuldt.

Inspirationen finder hun ofte hos udenlandske florister og hun syntes det er vigtigt at vi udfordrer os selv hele tiden. Hun er ikke bange for at sammensætte toner som helst skal være kontrastfulde og “larmende”

Rebecca er inspirerende at arbejde sammen med, fordi hun altid viser stort overskud, gå-på-mod og jeg elsker hendes kreativitet

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre partner.”

Det siger vores kunder

LÆS FLERE →

Som brud med meget begrænset kendskab til blomster havde jeg nogle lidt ukonkrete idéer omkring, hvad jeg ville have. Jeg fik rigtig meget vejledning og idéer til gode løsninger, og hele forløbet var meget trygt

– ANNE SOFIE HYLGAARD

Holly Flower Studio er stolte af at have et stærkt hold af florister bag vores blomsterkreationer. Vores skønne florister er uundværlige i travle tider og når der skal produceres. At arbejde på blomsterværksted er altid en sjov og kreativ arbejdsplads med masser af ny lærdom. Til større opgaver bliver dygtige freelance florister en del af teamet