– HOLLY STUDIO –

HOLLY flower studio er et nytænkende blomsterværksted med sans for æstetik og konceptudvikling. Vi er især inspireret af international blomsterkunst og bruger tendenser fra omverden i vores arbejde. Vi sætter en dyd i at have en tæt personlig relation til vores kunder. At arbejde med forskellige former, kontraster og farver er noget vi elsker. Vi vil gerne være med til at udvikle moderne blomsterkunst, hvor vi bruger vores faglige viden og trækker inspiration fra hele verden.

Holly er den engelske betegnelse for Kristtjørn. En hårdfør og robust plante med skarpe albuer. Igennem historien har man brugt blomster til at udtrykke følelser eller sende skjulte beskeder. Hver en blomst har en betydning, og det samme har vores Holly. Holly betyder Forsvar & Fremsyn, formentlig på grund af dens betydeligt farlige torne på bladene, som er dens forsvar. Men også brugt som en beskrivelse af et fremsyn og nye tider.

TEAMET BAG HOLLY FLOWER STUDIO

REBECCA OM ANNE-KATRINE FUGLSANG SOM PARTNER

FOUNDER OF HOLLY STUDIO

“Jeg elsker at arbejde sammen med Ak, hun har altid et godt humør som smitter af på alle.

Hun har en helt unik evne til at få alle til at føle sig velkommen. Vi startede vores karriere sammen i en lille blomsterbutik i indre by. Ak var den fagudlærte og jeg den autodidakte fritidsmedhjælper. Da jeg var teenager så jeg meget op til Ak, og gør det stadig den dag i dag.
Jeg mærkede dengang et ønske fra Ak om at blomster skal kunne udtrykke sig på mange måder og det er vigtig at hver en blomst bliver behandlet med respekt.

Det har hun i den grad taget med i sit arbejde idag. Ak har øje for hver en detalje og kræser meget om det sidste touch. Ak har en meget fintfølende og opmærksom tilgang til sin blomsterkunst. Hun er også meget grundigt i sit arbejde og har en enorm viden om sit fag, det er derfor godt for mig, at have hende ved min side.

Jeg er utrolig beæret over at kunne kalde Ak min partner”

NAJA MONRAD HANSEN, BLOMSTERDEKORATØR

“Jeg har arbejdet som operasanger i over 20 år og havde lyst til nye udfordringer. Denne coronatid med meget få forestillinger og koncerter på min faste arbejdsplads Malmö Opera, har givet mig tid og mulighed for at forfølge en gammel drøm om at arbejde med blomster.

Jeg går nu på en floristuddannelse på Strandhs Blomsterskole i Skåne og skulle finde en praktikplads. Da jeg først havde set Anne-Katrine og Rebeccas buketter og opsatser, var jeg ikke i tvivl om, hvem jeg gerne ville følge som praktikant: Deres arbejde er bare “next level” i forhold til alt andet jeg har set -hvad angår såvel håndværk som stil- og så er de super ambitiøse både på Holly´s og fagets vegne.

Den nyskabelse inden for blomsterkunst, som de søger hver eneste dag -i hver eneste opgave de påtager sig- følger ikke overfladiske modeluner, men vokser ud af lang erfaring, top-faglighed og et unikt instinkt for blomster.

Det ser man tydeligt på resultatet, og jeg er dagligt taknemmelig over, at jeg må være med på et hjørne!”

ANNE-KATRINE OM REBECCA NØRGAARD SOM PARTNER

FOUNDER OF HOLLY STUDIO

“Jeg sætter en stor ære i, at arbejde sammen med Rebecca

Hun har en helt speciel evne til, at se blomsterne som ingen andre kan. Hun har respekt for hver eneste lille blomst, på den måde binder hun blomsterne sammen og skaber magiske kreationer.

Hun arbejder med stor omhu på alle blomsteropgaver og har stor forståelse for kundernes ønsker og drømme. Hendes tilgang til blomsterne er nytænkende, ungt og fantasifuldt.

Inspirationen finder hun ofte hos udenlandske florister og hun syntes det er vigtigt at vi udfordrer os selv hele tiden. Hun er ikke bange for at sammensætte toner som helst skal være kontrastfulde og “larmende”

Rebecca er inspirerende at arbejde sammen med, fordi hun altid viser stort overskud, gå-på-mod og jeg elsker hendes kreativitet

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre partner.”