– HOLLY FLOWER STUDIO –

Holly Flower Studio et nytænkende blomsterværksted stiftet af to meget forskellige kvinder som altid har haft tilfælles at de elsker og brænder for blomsterfaget, begge med stor sans for æstetik og konceptudvikling. Holly-pigerne er især inspireret af international blomsterkunst og bruger tendenser fra omverden i deres arbejde. De sætter en dyd i at have en tæt personlig relation til kunderne. At arbejde med forskellige former, kontraster og farver er noget de elsker. De vil gerne være med til at udvikle den moderne blomsterkunst, hvor de bruger deres faglige viden og trækker inspiration fra hele verden.

Holly er den engelske betegnelse for Kristtjørn. En hårdfør og robust plante med skarpe albuer. Igennem historien har man brugt blomster til at udtrykke følelser eller sende skjulte beskeder. Hver en blomst har en betydning, og det samme har vores Holly. Holly betyder Forsvar & Fremsyn, formentlig på grund af dens betydeligt farlige torne på bladene, som er dens forsvar. Men også brugt som en beskrivelse af et fremsyn og nye tider.

Holly har speciale indenfor bryllupsblomster, store som små events & arrangementer.

Følg med i et eventyr af blomsterkunst og lad dig blive inspireret på din vej

TEAMET BAG HOLLY FLOWER STUDIO

REBECCA OM ANNE-KATRINE FUGLSANG SOM PARTNER

STIFTER AF HOLLY FLOWER STUDIO

“Jeg elsker at arbejde sammen med Ak, hun har altid et godt humør som smitter af på alle.

Hun har en helt unik evne til at få alle til at føle sig velkommen. Vi startede vores karriere sammen i en lille blomsterbutik i indre by. Ak var den fagudlærte og jeg den autodidakte fritidsmedhjælper. Da jeg var teenager så jeg meget op til Ak, og gør det stadig den dag i dag.
Jeg mærkede dengang et ønske fra Ak om at blomster skal kunne udtrykke sig på mange måder og det er vigtig at hver en blomst bliver behandlet med respekt.

Det har hun i den grad taget med i sit arbejde idag. Ak har øje for hver en detalje og kræser meget om det sidste touch. Ak har en meget fintfølende og opmærksom tilgang til sin blomsterkunst. Hun er også meget grundigt i sit arbejde og har en enorm viden om sit fag, det er derfor godt for mig, at have hende ved min side.

Jeg er utrolig beæret over at kunne kalde Ak min partner”


NAJA MONRAD HANSEN, BLOMSTERDEKORATØR


“Jeg har arbejdet som operasanger i over 20 år og havde lyst til nye udfordringer. Denne coronatid med meget få forestillinger og koncerter på min faste arbejdsplads Malmö Opera, har givet mig tid og mulighed for at forfølge en gammel drøm om at arbejde med blomster.

Jeg går nu på en floristuddannelse på Strandhs Blomsterskole i Skåne og skulle finde en praktikplads. Da jeg først havde set Anne-Katrine og Rebeccas buketter og opsatser, var jeg ikke i tvivl om, hvem jeg gerne ville følge som praktikant: Deres arbejde er bare “next level” i forhold til alt andet jeg har set -hvad angår såvel håndværk som stil- og så er de super ambitiøse både på Holly´s og fagets vegne.

Den nyskabelse inden for blomsterkunst, som de søger hver eneste dag -i hver eneste opgave de påtager sig- følger ikke overfladiske modeluner, men vokser ud af lang erfaring, top-faglighed og et unikt instinkt for blomster.

Det ser man tydeligt på resultatet, og jeg er dagligt taknemmelig over, at jeg må være med på et hjørne!”


– Naja
ANNE-KATRINE OM REBECCA NØRGAARD SOM PARTNER

STIFTER AF HOLLY FLOWER STUDIO

“Jeg sætter en stor ære i, at arbejde sammen med Rebecca
Hun har en helt speciel evne til, at se blomsterne som ingen andre kan. Hun har respekt for hver eneste lille blomst, på den måde binder hun blomsterne sammen og skaber magiske kreationer.

Hun arbejder med stor omhu på alle blomsteropgaver og har stor forståelse for kundernes ønsker og drømme. Hendes tilgang til blomsterne er nytænkende, ungt og fantasifuldt.

Inspirationen finder hun ofte hos udenlandske florister og hun syntes det er vigtigt at vi udfordrer os selv hele tiden. Hun er ikke bange for at sammensætte toner som helst skal være kontrastfulde og “larmende”

Rebecca er inspirerende at arbejde sammen med, fordi hun altid viser stort overskud, gå-på-mod og jeg elsker hendes kreativitet

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre partner.”

ASTRID, BLOMSTERPIGE

LOTUS, BLOMSTERPIGE

“Holly Flower Studio ville ikke være det samme uden vores to skønne blomsterpiger Astrid & Lotus, som sørger for at værkstedet på Vesterbro ser smukt og rent ud. Sommetider står de søde piger for udlevering af blomster og har altid et skønt smil på læben, klar til at tage imod vores kunder”